Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ευχήθηκε καλή τύχη στον Γιασίν Μεριά, τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό της ομάδας ο οποίος το βράδυ αντιμετωπίζει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, τη Νιγηρία στον μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
«Καλή τύχη Μεριά στον αποψινό μικρό τελικό της Τυνησίας κόντρα στη Νιγηρία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!», ανέφεραν συγκεκριμένα οι Πειραιώτες. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αγωνίζεται και η Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ.
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Καλή τύχη Μεριά στον αποψινό μικρό τελικό της Τυνησίας κόντρα στη Νιγηρία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής! / Good luck Meriah in tonight’s Africa Cup of Nations’ “bronze” match of Tunisia vs Nigeria! 🇹🇳#AFCON2019#Meriah#Tunisiapic.twitter.com/HSfRpYFD1l
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έχει μπει στον δεύτερο γύρο, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει στροφές, την ώρα που ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και δυσκολεύεται – Η μεγάλη ανατροπή στις προσομοιώσεις για την κατάταξη.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ