Με την παράταση φλέρταρε και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (η Σενεγάλη λύγισε 1-0 την Τυνησία στον έξτρα χρόνο), αλλά το… Buzzer beater του Μαχρέζ έστειλε την Αλγερία στον τελικό.
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι με εκτέλεση φάουλ στο 90+5′ έμελλε να διαμορφώσει το 2-1 κόντρα στη Νιγηρία. Μάλιστα, οδήγησε τη χώρα του σε τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για πρώτη φορά μετά το 1980!
Στο 40’ η ομάδα του Ρορ είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Εκόνγκ, στο 72′ ισοφάρισαν οι Νιγηριανοί με πέναλτι του Ιγκάλο και στο τέλος μίλησε ο Μαχρέζ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.