Με την παράταση φλέρταρε και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (η Σενεγάλη λύγισε 1-0 την Τυνησία στον έξτρα χρόνο), αλλά το… Buzzer beater του Μαχρέζ έστειλε την Αλγερία στον τελικό.
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι με εκτέλεση φάουλ στο 90+5′ έμελλε να διαμορφώσει το 2-1 κόντρα στη Νιγηρία. Μάλιστα, οδήγησε τη χώρα του σε τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για πρώτη φορά μετά το 1980!
Στο 40’ η ομάδα του Ρορ είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Εκόνγκ, στο 72′ ισοφάρισαν οι Νιγηριανοί με πέναλτι του Ιγκάλο και στο τέλος μίλησε ο Μαχρέζ.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Εννέα συνεχόμενες χρήσεις με κέρδη, 231 εκατ. ευρώ θετικό αποτέλεσμα από το 2016 και μια στρατηγική που επανεπενδύει κάθε ευρώ σε παίκτες και υποδομές, αποδεικνύοντας ότι η βιωσιμότητα μπορεί να συμβαδίσει με την κορυφή.
Λίγες ώρες μετά τη γκέλα της Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε επίσης «άσφαιρη» κόντρα στη Σάντερλαντ (0-0) και έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ – Χωρίς γκολ και το Μπρέντφορντ-Τότεναμ (0-0)
Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ ισραηλινού Μέσου η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει μπει δυναμικά στο «κόλπο» για την απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς, τον οποίο θέλει και ο Ολυμπιακός.
Το γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν φιγουράρει μεταξύ των κορυφαίων του Champions League για το 2025, όπως τα συμπερIέλαβε η UEFA.