Οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά: Νταμπλ και πρόκριση στους ομίλους του Champions League
Οριοθετήθηκαν οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά με τον Ιβάν Σαββίδη να ζητάει την επανάληψη της περσινής χρονιάς με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά και την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League.
Την ερχόμενη Τρίτη (25/6) ξεκινούν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς άπαντες, πλην των διεθνών (θα καθίσουν κάποιες ημέρες επιπλέον), θα πρέπει να βρίσκονται στην Τούμπα καθώς ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Ολυμπιακός δεν τα παρατά παρά το 0-2 της Λεβερκούζεν και όπως είπε μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα πάει στη Γερμανία για να κυνηγήσει τη νίκη και την ανατροπή.
Ο Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε για τη Κλαμπ στο 89′ απέναντι στην Ατλέτικο και κράτησε τους Βέλγους «ζωντανούς» στην υπόθεση πρόκρισης στου «16» του Champios League!