Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Στην Τουρκία θα παραμείνει τελικά ο Μάρτιν Σκρτελ καθώς η εφημερίδα Sabah αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ πως ο Σλοβάκος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπασάκσεχιρ.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Σκρτελ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του τουρκικού συλλόγου και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πάντα με βάση τις πληροφορίες των Τούρκων, η Μπασάκσεχιρ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα την μεταγραφή του διεθνούς αμυντικού.
Ο Σκρτελ έμεινε ελεύθερος από την Φενέρ και το όνομα του ήταν μεταξύ των στόπερ που κοίταξε ο Ολυμπιακός το προηγούμενο διάστημα. Τελικά ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην Τουρκία με την Μπασάκσεχιρ να ολοκληρώνει την μεταγραφή του παίκτη στην διάρκεια της σημερινής μέρας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.