Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«It's amazing»: το νέο τραγούδι του Τρύφωνα Σαμαρά

«It’s amazing»: το νέο τραγούδι του Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει δικό του τραγούδι με τίτλο, «It's Amazing» και έκανε τους φανς του να παραληρούν.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι είναι ανήσυχο πνεύμα κι ότι εκτός από επιτυχημένος κομμωτής, είναι και ένας ταλαντούχος άνθρωπος που του αρέσει να πειραματίζεται με διαφορετικά πράγματα.

Κι ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει ήδη ανέβει στο θεατρικό σανίδι, έχει ήδη πάρει μέρος σε διάφορα τηλεοπτικά παιχνίδια προκαλώντας άφθονο γέλιο στο κοινό, αυτή τη φορά ανακοίνωσε την νέα του κυκλοφορία «It’s amazing».

Έμπνευση σαφώς για το εν λόγω τραγούδι, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το viral video που ανάρτησε ο ίδιος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου τρέχει ανέμελα στην παραλία, φωνάζοντας «It’s amazing, it’s fantastic».

Την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού είχε ανακοινώσει εδώ και μία εβδομάδα με ανάρτηση video, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα όμως μας διαβεβαίωσε για την κυκλοφορία του δεύτερου του τραγουδιού ενώ έδωσε ένα μικρό «sneek peek» στους ακολούθους του στο Instagram.

Πράγματι είναι το δεύτερο τραγούδι του Τρύφωνα Σαμαρά, αφού ποιος μπορεί να ξεχάσει το αείμνηστο ντουέτο του με την Σάσα Μπάστα;

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής Τρύφωνας Σαμαράς και η εκρηκτική Σάσα Μπάστα τραγούδησαν τον «Γιο του Σουλτάνου» σε ένα βίντεο κλιπ – υπερπαραγωγή, το οποίο μέσα σε λίγο μόλις χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε, είχε κερδίσει χιλιάδες χτυπήματα στο YouTube!

Μήπως πηγαίνει για αλλαγή καριέρας τελικά;

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024