Συμμορίες, VAR, Γκαγκάτσης, Θωμάς και Γιαννάκης
Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για το τέλος των συμμοριών στο ποδόσφαιρο, με το VAR κι ο Βασίλης Δεκάρικος σχολιάζει και γράφει. Για Γκαγκάτση, Θωμά και Γιαννάκη Παπαδόπουλο
Το ‘πε, το ‘πε. Και ουχί ο παπαγάλος. Το ‘πε, το ‘πε ο ένας, ο μοναδικός, Γιώργος Βασιλειάδης. Με αφορμή την εγκατάσταση του VAR. Ότι οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Ότι, «με την έλευση του VAR στη ζωή μας, μειώνονται δραματικά τα περιθώρια να δημιουργούνται σκοτεινές συμμορίες σαν αυτές που ταλανίσανε για χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο». Ότι «αφήνουμε στο χρονοντούλαπο τις σκιές που βάραιναν για χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο».
- Τρομερή ατάκα του Γιασικεβίτσιους: «Καλό που χάνει βολές ο Ντε Κολό μήπως και τον πιάσω σε ποσοστό» (vid)
- Κοντά στην αποφυλάκιση ο Ρομπίνιο
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 80-61: Επιβλητική η «βασίλισσα» στον ισπανικό «εμφύλιο»
- Οι Μπακς κινούνται για μεγάλη μεταγραφή προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη να μείνει – Ποια ονόματα «παίζουν»
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442