Η σύντροφος του διεθνή μπασκετμπολίστα, Γιάννη Αντετοκούμπο, που μας κάνει περήφανους στο ΝΒΑ ακούει στο όνομα Μαράια Ρίντλσπριγκε. Η Μαράια, επίσης αθλήτρια του βόλεϊ, είναι συνεχώς μαζί του και οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα.
Ήδη ζουν μαζί στο Μιλγουόκι και έχουν πολλά κοινά που τους ενώνουν. Ο αθλητισμός και τα ταξίδια είναι τα δύο αγαπημένα τους πράγματα. Το ταιριαστό ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί και ήδη η Μαράια έχει βρεθεί στην Αθήνα για να γνωρίσει την οικογένεια του Γιάννη.
https://www.instagram.com/p/BvagBd2BnPT/
Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του ο μπασκετμπολίστας και η σύντροφος του έκαναν τα ψώνια τους, ενώ ο Αντετοκούνμπο δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»