Φριχτό θάνατο βρήκαν στο νησί της Σαντορίνης δύο άτομα, που επέβαιναν σε όχημα τύπου buggy.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, οι δύο άτυχοι ξένοι έπεσαν σε χαράδρα 200 μέτρων στην ευρύτερη περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Σαντορίνη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του buggy, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, πέφτοντας από χαράδρα μεγάλου ύψους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και του συνοδηγού.
Η επιχείρηση για την ανάσυρση των σορών από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας διεξαγόταν με πολύ μεγάλη δυσκολία, λόγω της γεωμορφολογίας της περιοχής.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας