Ίβιτς και Μακάμπι Τελ Αβίβ «καλούν» τον Σάκχοφ του ΠΑΟΚ
Το συμβόλαιο του Εβγκέν Σάκχοφ με τον ΠΑΟΚ λήγει το προσεχές καλοκαίρι και όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο πρώην τεχνικός του Δικέφαλου και νυν της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βλάνταν Ίβιτς, έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον 28χρονο μέσο
Ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι φυσικό κάποιοι να προσελκύουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ένας από αυτούς είναι και ο Εβγκέν Σάκχοφ τον οποίο ορέγεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς.
Το συμβόλαιο του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον Δικέφαλο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, με δημοσιεύματα από το Ισραήλ να κάνουν λόγο πως έχει ήδη υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Την επαφές φέρεται να έχει κάνει ο Σέρβος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη στο δημοσίευμα τονίζεται το ενδιαφέρον και τούρκικων ομάδων για τον Σακχόφ.
Τέλος να σημειώσουμε ότι η Μακάμπι προσπαθεί να προσέξει τα οικονομικά της καθώς αντιμετωπίζει θέμα με τον financial fair-play. Έτσι, οι Ισραηλινοί σκοπεύουν να κινηθούν για ελεύθερους παίκτες και όπως ακριβώς θα είναι σε λίγους μήνες ο Σάκχοφ.
«Το ρόστερ που έχουμε ικανοποιεί τις ανάγκες του προπονητή μας και δεν προβλέπω σημαντικές κινήσεις τον Ιανουάριο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ίντερ Τζουζέπε Μαρότα
Η τρομερή Φενέρμπαχτσε γύρισε από το -17 (67-50, 28′) και πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μονακό με 92-86 για την έκτη σερί νίκη της στην Euroleague.