Ρικ Πιτίνο: Τι είπε για τα σενάρια επιστροφής στην Αμερική
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν από χθες σχετικά με τον ίδιο και το κολλέγιο Αλαμπάμα, που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αμερική.
Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ικανοποιημένος από τα ριμπάουντ που πήρε η ομάδα του, αλλά και από την συνολική της εικόνα, ενώ μίλησε και για τις πληροφορίες σχετικά με το κολλέγιο Αλαμπάμα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!