Κλειστά παραμένουν, σήμερα, στην Πάτρα, τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής, στο πλαίσιο 24ωρης κινητοποίησης που αποφάσισε ο σύλλογος των ιδιοκτητών, ενώ, όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Στεργίου, «η συμμετοχή των συναδέλφων σε αυτή την κινητοποίηση είναι καθολική».
Όπως πρόσθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου, σχετικά με την απόφαση να παραμείνουν κλειστά σήμερα τα καταστήματα, «βασικά μας αιτήματα είναι η μείωση του ΦΠΑ, που σήμερα είναι 24% και η μείωση του μη μισθολογικού κόστους, που μαζί με τις προσαυξήσεις, φθάνει στο 47% του μισθού».
Σύμφωνα με τον Σπύρο Στεργίου, «ένα ακόμα ζήτημα που θέτουμε είναι αυτό των εταιρειών πνευματικών δικαιωμάτων, για αυτό και ζητάμε να πληρώνουμε ένα τιμολόγιο στο κράτος και αυτό με τη σειρά του να αποδίδει τα χρήματα στις εταιρίες».
Ο κ. Στεργίου υποστηρίζει, επίσης, ότι «είναι υψηλές χρεώσεις του ρεύματος και του νερού για τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής».
Στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας