Το ντέρμπι του ΣΕΦ κόντρα σε κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δεν θα πραγματοποιηθεί όπως γνωρίζουμε εδώ και κάποιες μέρες.
Όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού βρέθηκε ως όφειλε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για τα τυπικά, ώστε να συμπληρωθεί και να κλείσει το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω twitter ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή ανεβάζοντας βίντεο με τους παίκτες να προσέρχονται στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.
Αναλυτικά το tweet της πράσινης ΚΑΕ:
Στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ έφτασε σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για να συμπληρωθεί και να κλείσει το φύλλο αγώνα της «αναμέτρησης» με τον Ολυμπιακό.#paobc#panathinaikospic.twitter.com/xCCJUijgTx
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Τόμας Φρανκ, καθώς η διοίκηση της Τότεναμ εξετάζει το σενάριο απόλυσής του μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ.