Τρέχουν οι εξελίξεις για Φιορίν Ντουρμισάι και Εθνική Ελλάδας
Ο Φιορίν Ντουρμισάι τρέχει να προλάβει τις προθεσμίες προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη
Ο Άγγελος Ανστασιάδης με δηλώσεις του πριν μερικές μέρες είχε πει πως θέλει τον Φιορίν Ντουρμισάι στην Εθνική Ελλάδας, ενώ ανέφερε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει επίσης να παίξει με τη γαλανόλευκη και πλέον τρέχει να προλάβει τις προθεσμίες προκειμένου να αγωνιστεί στην Εθνική.
Οι εκπρόσωποι του Φιορίν Ντουρμισάι βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Όμως δεν είναι όλα τόσο απλά και δεν είναι τόσο εύκολο να προλάβει να παίξει στα παιχνίδια του Μαρτίου.
O Ντουρμισάι έχει αγωνιστεί με την εθνική Αλβανίας U21 κι αυτό περιπλέκει την κατάσταση, καθώς υπάγεται στους κανονισμούς της FIFA περί διπλής ιθαγένειας. Πρόβλημα με τη συμμετοχή του στους «μεγάλους» της εθνικής Ελλάδας δεν υπάρχει, καθώς η νομοθεσία το επιτρέπει. Όμως, βάζει το «παιχνίδι» της γραφειοκρατίας και την ομοσπονδία της Αλβανίας που πρέπει να συμπληρώσει κάποια απαραίτητα έγγραφα.
Όλα αυτά είναι χρονοβόρα και στόχος του παίκτη είναι να προλάβει τις αναμετρήσεις για τους προκριματικούς του Euro 2010, εναντίον του Λιχτενστάιν (23/3) και της Βοσνίας (26/3). Η πρώτη εκτίμηση που υπάρχει μέσω της ΕΠΟ, αλλά και των εκπροσώπων του 22χρονου επιθετικού, είναι ότι ίσως προλάβει οριακά τις προθεσμίες.
Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο γεννημένος στην Αθήνα από Αλβανούς γονείς, Ντουρμισάι, θεωρείται εν δυνάμει διεθνής με την Εθνική Ελλάδας κι αν αυτό δεν συμβεί τώρα, τότε απλώς θα μετατεθεί για τον Ιούνιο (8/6 με Ιταλίας, 11/6 με Αρμενία).
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




























![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)






















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442