Τραγωδία στον Έβρο: Αδελφάκια τα τρία παιδιά που αγνοούνται
Τρία παιδιά και έναν ενήλικα αναζητούν οι αστυνομικοί από το πρωί του Σαββάτου στον ποταμό Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πετράδες και Πύθιο
Τρία παιδιά και έναν ενήλικα αναζητούν οι αστυνομικοί από το πρωί του Σαββάτου στον ποταμό Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πετράδες και Πύθιο.
Οι έρευνες απέβησαν άκαρπες, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι οι αγνοούμενοι μπορεί να έχουν πνιγεί.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί όπως έγραψε αρχικά το thrakinea.gr, όταν 12 άτομα με πλαστική βάρκα προσπάθησαν να περάσουν από την τουρκική πλευρά στον Έβρο και να εισέλθει παράνομα.
Οι 8 εξ αυτών που διασώθηκαν, είπαν στους αστυνομικούς ότι η βάρκα κάποια στιγμή έσκασε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες σε αυτήν να βρεθούν στο νερό και προσπάθησαν κολυμπώντας να σωθούν. Μόνο όμως οι συγκεκριμένοι οκτώ κατάφεραν να έφτασαν σε ελληνική νησίδα απ’ όπου άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.
Οι συνοριοφύλακες από τον σταθμό Ισαακίου βρέθηκαν στο σημείο και τους διέσωσαν, αλλά εκεί τους ανέφεραν ότι αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων ατόμων που βρισκόταν μαζί τους. Μεταξύ των τεσσάρων αγνοουμένων, που εξακολουθούν να αναζητούνται, είναι οι τρεις μικρές κόρες ενός ιρακινού πρόσφυγα που είναι μεταξύ των διασωθέντων.
Αμέσως άρχισε η αναζήτηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση τους και διεξάγονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, χωρίς μέχρι τώρα να ζητηθεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα της ΕΜΑΚ.
Οι έρευνες εκτείνονται μάλιστα και σε πιο απομακρυσμένα σημεία, χωρίς να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα…
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)





































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442