H 18αδα του ΠΑΟΚ για Πανιώνιο και το… φατούρο στον Μίσιτς
Μάτος, Κάνιας, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ και Ουάρντα είναι στο απουσιολόγιο του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο στην Τούμπα (19/1, 19:30) - Δείτε το video με την υποδοχή του Μίσιτς
Περισσότερο από ένα μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σπίτι του για την αυριανή (19/1, 19:30) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο εντός έδρας ματς για το 2019 ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάτος, τους τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου (οσφυαλγία), Βέρνμπλουμ και τον Ουάρντα που ταλαιπωρείται από ίωση.
Αντιθέτως, ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στους 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός.
Η τελευταία προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Λημνιό, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Ζαμπά, Άκπομ και Καρέλη .
Υποδοχή σε Μίσιτς
Παρών στην προπόνηση ήταν και ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος δε γλίτωσε από τον καθιερωμένο διάδρομο (τούνελ) καλωσορίσματος με… φατούρο από τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας