Ο Φρανκ Ριμπερί δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μπάγερν για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με όλα τα υπόλοιπα αστέρια τους αναχώρησαν οι Βαυαροί για την Αθήνα
Ο Φρανκ Ριμπερί δεν ταξίδεψε για την Αθήνα λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στον σπόνδυλο και έτσι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ.
Όλα τα υπόλοιπα αστέρια της Μπάγερν, όπως οι Νόιερ, Χούμελς, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν και Χάμες Ροδρίγκες, μεταξύ άλλων, είναι διαθέσιμα.
Αναλυτικά η αποστολή των Βαυαρών αποτελείται από τους: Νόιερ, Ούλριχ, Φριχτλ, Βάγκνερ, Ζίλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν, Χάμες, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μέιερ, Μίλερ, Αλάμπα, Σαμπάνι, Κίμιχ, Σάντσες.
Η Μπάγερν θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ σήμερα το απόγευμα στις 18:00, ενώ λίγο νωρίτερα στις 17:15 ο Νίκο Κόβατς θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.