Την τελευταία του ομιλία ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκφώνησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβολίου και λίγη ώρα αργότερα έλαβε ένα δώρο από τον Νάιτζελ Φάρατζ.
Μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του, τον πλησίασε ο Φάρατζ και, αφού τον χαιρέτησε, του έδωσε το δώρο. Ένα ζευγάρι κάλτσες στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου.
«Κράτησα την υπόσχεσή μου στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και του έδωσα ένα ζευγάρι κάλτσες με τα χρώματα του Ηνωμένου Βασιλείου» έγραψε ο Φάρατζ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας