Αλβανικός έρανος για το πρόστιμο σε Τζάκα – Σακίρι
«Μην φοβάστε τον αετό», είναι το όνομα λογαριασμού «σύμβολο της ευγνωμοσύνης για τη χαρά που οι δύο παίκτες έφεραν στον αλβανικό λαό», τόνισε, μέσω του Facebook, ο 53χρονος Έντι Ράμα
Οι πανηγυρισμοί των Γκρανίτ Τζάκα και Χερντάν Σακίρι, σχηματίζοντας το «αλβανικό αετό», στα γκολ που σημείωσαν στην συνάντηση με τους Σέρβους (2-1), εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις. Όπως είναι γνωστό η FIFA τους επέβαλε πρόστιμο, όπως έκανε επίσης και στον Λιχστσάιντερ, που «ανέβασε» εικόνα με ανάλογη χειρονομία στα social media, το βράδυ του αγώνα.
Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της ιστορίας «έφτασε» από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ο οποίος ανακοίνωσε το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού σε τράπεζα Raiffeisen, έτσι ώστε οι Αλβανοί να πληρώσουν το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την FIFA στους δύο παίκτες, συνολικά 17.000 ευρώ.
«Μην φοβάστε τον αετό», είναι το όνομα λογαριασμού «σύμβολο της ευγνωμοσύνης για τη χαρά που οι δύο παίκτες έφεραν στον αλβανικό λαό», τόνισε, μέσω του Facebook, ο 53χρονος Έντι Ράμα.
MOS KINI FRIKE NGA SHQIPONJA është emri i llogarisë bankare ku gjithkush mund të japë një kontribut simbolik, për të…
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός