Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, η 21χρονη Αμαλία Κωστοπούλου, έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον μπαμπά της, στον οποίο φαίνεται να έχει αδυναμία.
Πρόσφατα, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά αναμνηστικών φωτογραφιών από τα παιδικά της χρόνια. Στις φωτογραφίες, η μικρή Αμαλία φαίνεται πραγματικά ευτυχισμένη στην πατρική αγκαλιά του Πέτρου Κωστόπουλου.
Δείτε την επόμενη φωτογραφία πατώντας το βελάκι στα δεξιά της κάθε φωτογραφίας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.