Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το στοίχημα Λιβάγια ήδη κερδήθηκε

Το στοίχημα Λιβάγια ήδη κερδήθηκε

Η κίνηση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια με την καταβολή 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στη Λας Πάλμας αποτέλεσε την ιδανικότερη εκκίνηση για την Ένωση στο μεταγραφικό παζάρι. Σίγουρα μια νέα προσθήκη ενθουσιάζει, όμως όταν μιλάμε για την παραμονή στην ομάδα ενός εκ των πρωταγωνιστών της σεζόν, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Κροάτης […]

Η κίνηση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια με την καταβολή 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στη Λας Πάλμας αποτέλεσε την ιδανικότερη εκκίνηση για την Ένωση στο μεταγραφικό παζάρι. Σίγουρα μια νέα προσθήκη ενθουσιάζει, όμως όταν μιλάμε για την παραμονή στην ομάδα ενός εκ των πρωταγωνιστών της σεζόν, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Κροάτης φορ έκανε πράγματα και θαύματα φέτος με τα κιτρινόμαυρα και έτσι η απόφαση για την διατήρησή του στο ρόστερ ήρθε μάλλον εύκολα. Κι ας κόστισε συνολικά, μόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ, χάνοντας τον Χριστοδουλόπουλο και πιθανότατα και τον Αραούχο, δεν είχε το περιθώριο να στερηθεί και τον τρίτο πολυτιμότερο παίκτη της φετινής σεζόν. Ως εκ τούτου έκανε το αυτονόητο, με τον Λιβάγια να παραμένει στην Ένωση, εκεί όπου όπως έχει δείξει βρήκε τον προορισμό του. Έχοντας ένα περιβάλλον που τον έχει αγκαλιάσει με εμπιστοσύνη και του έχει επιτρέψει να δείξει στο γήπεδο τον πραγματικό του εαυτό.

Ο Λιβάγια αποτέλεσε πέρυσι το καλοκαίρι ένα μεγάλο στοίχημα για την ΑΕΚ. Όχι για το αν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο για τον Δικέφαλο, αλλά για το αν θα ήταν σε θέση να προσαρμοστεί στο κλαμπ και να αφήσει στην άκρη τον εκρηκτικό χαρακτήρα του.

Το αν το στοίχημα κερδήθηκε δεν σηκώνει ιδιαίτερη κουβέντα, με την απάντηση να δίνεται από τα γκολ και τις σπουδαίες εμφανίσεις του Κροάτη φορ. Που μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στην ΑΕΚ ένιωσε την ίδια αν όχι και περισσότερη ανακούφιση, με εκείνη που αισθάνθηκε και ο κόσμος της ομάδας. Και αυτό σίγουρα λέει πολλά.

Sports in

Απίστευτες «μπηχτές» του Μπράουν για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δειλοί, ασχολούνται μόνο με τους διαιτητές…»

Ο Λορέντζο Μπράουν δεν κρατήθηκε και άφησε αιχμές για τον Παναθηναϊκό και όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024