Έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ για αλλαγή των ποινών υποβιβασμού
Μετά από αίτηση 6 ομάδων, η Σούπερ Λιγκ κάλεσε έκτακτο Δ.Σ. για την Πέμπτη (3/5, 14:00), προκειμένου να αλλάξει η ποινή υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες
Την προσεχή Πέμπτη (3/5, 14:00) ορίστηκε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του πρωταθλήματος, με θέμα την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες.
Το Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, της Λαμίας, του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα Σμύρνης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 03/05/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. “(α) Η τροποποίηση της από 20-11-2015 εισήγησης της Super League στην Ε.Π.Ο. αναφορικά με τις ποινές περί μη αδειοδότησης για την διοργάνωση πρωταθλήματος Super League Ελλάδα για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επί τη βάσει των δεδομένων που αρμόζουν στις οικονομικές και λοιπές συνθήκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και των μελών του Συνεταιρισμού μας και να επαναξιολογηθούν συνολικά από τα μέλη του Συνεταιρισμού τα οικονομικά και πειθαρχικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και (β) λόγω της σοβαρότητας του θέματος η σύγκληση Γ.Σ. με το ίδιο θέμα” (σε ικανοποίηση των από 30/4/2018 εγγράφων αιτημάτων των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, AEK, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ. 2 του καταστατικού.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Το διοικητικό συμβούλιο της Madison Square Garden Sports εξετάζει την πιθανότητα δημιουργίας ενός spin-off που θα μετατρέψει τις δύο θρυλικές ομάδες σε ξεχωριστές και αυτοτελείς δημόσιες εταιρείες