Ο Γραμμένος πέταξε στα σκουπίδια «καταγγελία» Σκουτέρη για το σκουτεράκι
Ο πρόεδρος της Εφέσεων έστειλε επιστολή για το σκουτεράκι στις εξέδρες της Τούμπας στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά αυτή δεν έφτασε ποτέ στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς
Η εικόνα με το σκουτεράκι να κρεμιέται στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που δεν ξεκίνησε ποτέ, έκανε τον γύρο της Ευρώπης και το ελληνικό ποδόσφαιρο ρεζίλι για άλλη μία φορά, αλλά για τον Βαγγέλη Γραμμένο πέρα βρέχει.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.