Κρίσιμες ώρες για το βρέφος που σώθηκε από τη φωτιά
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το 15 μηνών βρέφος που εντοπίστηκε μόνο σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά. Οι πυροσβέστες έσωσαν το παιδάκι το οποίο διακομίστηκε αμέσως στο Παίδων Αγία Σοφία.
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το 15 μηνών βρέφος που εντοπίστηκε μόνο σε διαμέρισμα στην πλατεία Αττικής στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά. Οι πυροσβέστες έσωσαν το παιδάκι το οποίο διακομίστηκε αμέσως στο Παίδων Αγία Σοφία.
Όπως δήλωσε ο διοικητής των νοσοκομείων Παίδων Μανώλης Παπασσάβας στην ΕΡΤ το μωρό είναι διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής και αιμοδυναμικά ασταθές. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη καθώς έχει εισπνεύσει καπνό για πολύ ώρα και όπως διευκρίνισε ο κ. Παπασσάβας τα εγκαύματα στο σώμα του είναι μικρής έκτασης και δεν εμπνέουν ανησυχία.
Σύμφωνα με τον διοικητή όταν το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο είχε τις αισθήσεις του, αλλά διασωληνώθηκε κατευθείαν λόγω της κατάστασής του.
Δικογραφία σε βάρος της μητέρας
Δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σχηματίστηκε σε βάρος της 35χρονης μητέρας του παιδιού, ηλικίας ενός έτους, που εντοπίστηκε μόνο του, από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Αριστομένους, λίγο πριν από τις 2:30, ενώ μόλις μπήκαν στο χώρο οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το παιδάκι ήταν μόνο του εκείνη την ώρα. Αμέσως μετά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η θεία του παιδιού, που μένει έναν όροφο πιο κάτω συνόδευσε το παιδί στο νοσοκομείο, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκε στο Παίδων και η μητέρα του. Η 35χρονη, όπως είπε στην αστυνομία έχει άλλα δύο παιδιά, ενώ την ώρα της πυρκαγιάς απουσίαζε από το διαμέρισμα. Σημειώνεται, τέλος, ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
in.gr
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
- Christmas Home Decor Trends Defining the Festive Season
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442