Ο εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το άγχος του για τις χαμένες βολές που έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.
Ο εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για το άγχος του για τις χαμένες βολές που έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση, ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι για τους «ερυθρόλευκους» η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη.
«Δεν ένιωθα καλά. Ήταν κρίσιμη στιγμή και σίγουρα δεν ένιωθα καλά γι αυτό. Ήθελα να βάλω το καλάθι. Το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Αυτό κρατάμε ξέρουμε ότι η Ρεάλ θα έβγαζε αντίδραση», είπε αρχικά ο Πρίντεζης στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:
«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε. Για εμάς είναι σημαντικό πως έχουμε τον Βασίλη μαζί μας. Δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία σε όλους και αυτό είναι σημαντικό. Θέλουμε να είναι υγιής».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
LIVE: Μπρέντφορντ – Έβερτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπρέντφορντ – Έβερτον για την 32η αγωνιστική της Premier League.
Η Άρσεναλ γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα της από την Μπόρνμουθ (1-2), έμεινε στους 70 βαθμούς, εννέα περισσότερους από τη Μάντσεστερ Σίτι, που, όμως, έχει δύο ματς λιγότερα.