«Αυτός είναι ο φασίστας»: Στοχοποιούν με αφίσες καθηγητή του Παντείου
«Αυτός είναι ο φασίστας» είναι το σύνθημα που αναγράφεται στην αφίσα που φέρει τη φωτογραφία του καθηγητή του Παντείου Αγγελου Συρίγου και που έχει τοιχοκοληθεί εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος, στις γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.
«Αυτός είναι ο φασίστας» είναι το σύνθημα που αναγράφεται στην αφίσα που φέρει τη φωτογραφία του καθηγητή του Παντείου Αγγελου Συρίγου και που έχει τοιχοκοληθεί εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος, στις γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια.
Για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών» μιλά η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της.
Ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές – εκτός Παντείου – που έκαναν αφισοκόλληση στους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει. Ο ένας φοιτητής έχει καταδικαστεί για την υπόθεση, ενώ στις 9 Οκτωβρίου αναμένεται η δίκη του δευτέρου.
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Τραμπ: «Ο πρόεδρος σκότωσε το αμερικανικό όνειρο για τους Ευρωπαίους» – Η ομιλία στο Νταβός και το ρήγμα με την ΕΕ
- Στο Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος εντάσσεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρεμαστής
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442