Σκουρλέτης: Θέλουμε απλή αναλογική στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές
Τη θέληση της κυβέρνησης να γίνουν οι επόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση με το σύστημα της απλής αναλογικής επανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί εντός του 2017.
Τη θέληση της κυβέρνησης για να γίνουν οι επόμενες εκλογές σε δήμους και περιφέρειες με το σύστημα της απλής αναλογικής επανέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
«Θέλουμε την απλή αναλογική, θέλουμε να πάμε σε μία πιο γνήσια αντιπροσώπευση των λαϊκών συσχετισμών, βεβαίως με εκείνες τις ασφαλιστικές δικλείδες που δεν θα δημιουργούν προβλήματα στη διακυβέρνηση των δήμων και των Περιφερειών» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών και συμπλήρωσε ότι «με ανοιχτό διάλογο και καλή διάθεση θεωρούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τις μεγαλύτερες συναινέσεις».
Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι «το μήνυμα του υπουργείου Εσωτερικών είναι σαφές, δηλαδή περισσότερη δημοκρατία, περισσότερη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης στη διαμόρφωση των επιλογών, περισσότερες αρμοδιότητες και ρόλους για την αυτοδιοίκηση, στο βαθμό, βέβαια, που μας το επιτρέπουν οι αντικειμενικές συνθήκες και η στενότητα των πόρων».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας