
Προσφυγή του Ουζουνίδη κατά του Πανιωνίου
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο πρώην τεχνικός των κυανέρυθρων ζητεί τα δεδουλευμένα της περσινής περιόδου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την ΠΑΕ, η οποία το καλοκαίρι απέλυσε τον Ουζουνίδη επειδή συζητούσε με τον Ολυμπιακό, ενώ δεσμευόταν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο πρώην τεχνικός των κυανέρυθρων ζητεί τα δεδουλευμένα της περσινής περιόδου ως τις 30 Ιουνίου 2016.
Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την ΠΑΕ, η οποία το καλοκαίρι απέλυσε τον Ουζουνίδη επειδή συζητούσε με τον Ολυμπιακό, ενώ δεσμευόταν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Με τον τρόπο αυτό, δίνεται συνέχεια στη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Τουλάχιστον 2.842 Παλαιστίνιοι εξαϋλώθηκαν εξαιτίας θερμοβαρικών όπλων που χρησιμοποίησε το Ισραήλ
- Ερντογάν: Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος εισαγγελέας που διόρισε υπουργό Δικαιοσύνης
- Ιωάννης Καποδίστριας: Ο δρόμος παντός τιμίου ανθρώπου
- Eurovision 2026: Τι ώρα θα προβληθεί απόψε ο Α’ Ημιτελικός – πώς ψηφίζει το κοινό
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξεκληρίζει συνειδητά την ελληνική κτηνοτροφία
- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Ορθολογικές και εφαρμόσιμες οι νέες ρυθμίσεις καθαρισμού οικοπέδων λέει η ΠΟΜΙΔΑ
- Εθνική Οδός: Μεθυσμένος οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα επί 25 χιλιόμετρα και συγκρούστηκε με νταλίκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442