Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ερέζ Εντελστάιν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 54χρονος προπονητής, ο οποίος κάθεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της εθνικής του Ισραήλ, διαδέχεται στο «τιμόνι» της «ομάδας του λαού» τον Ζαν Τάμπακ, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» της Μακάμπι μεσούσης της περυσινής σεζόν και είδε χθες την «πόρτα της εξόδου». Ο Εντελστάιν, ο οποίος διετέλεσε βοηθός του Πίνι Γκέρσον, όταν ο τελευταίος ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό, έχει εργαστεί στην διάρκεια της καριέρας του στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, την οποία οδήγησε το 2006 στους ημιτελικούς του Eurocup, τη Χάποελ Τελ Αβίβ, τη Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν και τη Μακάμπι Ραμάτ Γκαν.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.