Τσίπρας: Καθολικό θέμα το προσφυγικό, γι’ αυτό ήρθε ο ηγέτης των Καθολικών
Μάλλον αποτυχημένη ήταν η απόπειρα το πρωθυπουργού να κάνει χιούμορ στη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, όταν μιλώντας για την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο είπε ότι «το προσφυγικό πρόβλημα είναι καθολικό, γι' αυτό ήρθε και ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού».
Μάλλον αποτυχημένη ήταν η απόπειρα το πρωθυπουργού να κάνει χιούμορ στη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, όταν μιλώντας για την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο είπε ότι «το προσφυγικό πρόβλημα είναι καθολικό, γι’ αυτό ήρθε και ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού».
Η φράση, όπως φαίνεται και από το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης, δεν ελέχθη τυχαία, καθώς ο πρωθυπουργός δείχνει να διασκεδάζει με το γλωσσικό του εύρημα, αλλά στη συνέχεια κάνει εμφανή προσπάθεια να κρύψει το γέλιο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
- Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ: Νεκρός ο ηγέτης ένοπλης συμμορίας που υποστήριζε το Ισραήλ στη Γάζα
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442