Σεμινάριο για την ινσουλινοθεραπεία και τις αντλίες ινσουλίνης στη Θεσσαλονίκη
H Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «2ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης στην Ινσουλινοθεραπεία, στις Αντλίες ινσουλίνης και στη Νεότερη τεχνολογία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, 12 - 14 Φεβρουαρίου 2016.
H Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «2ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης στην Ινσουλινοθεραπεία, στις Αντλίες ινσουλίνης και στη Νεότερη τεχνολογία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη, 12 – 14 Φεβρουαρίου 2016 (ξενοδοχείο Makedonia Palace).
Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές που έχουν ασχοληθεί στο πεδίο της έρευνας με το συγκεκριμένο θέμα θα παρουσιάσουν όλα τα νεότερα στην Ινσουλινοθεραπεία με την μορφή διαλέξεων και στρογγυλών τραπεζών.
Η ινσουλινοθεραπεία αποτελεί την κυριότερη και σημαντικότερη επιλογή στην
αντιμετώπιση του Σ.Δ. Ιδιαίτερα για τους νοσηλευόμενους διαβητικούς ασθενείς πιθανόν να αποτελεί και την μοναδική θεραπευτική αντιμετώπιση.
Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης στην παιδική και εφηβική ηλικία» το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.
Το Επιστημονικό Σεμινάριο θα μοριοδοτηθεί στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής
εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS με 16 μόρια. Απαραίτητη για την λήψη του πιστοποιητικού συμμετοχής, είναι η παρακολούθηση 6 (έξι) ωρών Σεμιναρίου.
health.in.gr
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)



![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442