Νίκες για Σπάρτα και Κράσνονταρ, δεν σηκώνει κεφάλι η Λίβερπουλ
Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League απέκτησε η Σπάρτα Πράγας, στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης. Σε άλλους αγώνες της βραδιάς, η Φιορεντίνα δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι στη Μπελενένσες της οποία επικράτησε με 4-0, ενώ η Λάτσιο αν και βρέθηκε να χάνει από τη Σεντ Ετιέν γύρισε το παιχνίδι και τελικά επικράτησε με 3-2. Στον μεγάλο αγώνα της βραδιάς η Μονακό ήρθε 1-1 με την Τότεναμ, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και ο αγώνας της Μπεσίκτας με τη Σπόρτινγκ. Στον αντίποδα, θύματα έκπληξης έπεσαν Αντερλεχτ και Άουγκσμπουργκ, οι οποίες ηττήθηκαν από Καραμπάκ και Παρτιζάν.
Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League απέκτησε η Σπάρτα Πράγας, στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.
Η τσεχική ομάδα νίκησε 2-0 τον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) που είχε αποσπάσει στην πρεμιέρα από την Αστέρα στην Τρίπολη, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη Σάλκε. Όσο για τους πρωταθλητές Κύπρου, γνώρισαν δεύτερη διαδοχική ήττα. Τα γκολ πέτυχαν οι Φάταϊ (24΄) και Μπράμπετς (60΄).
Όσον αφορά τον όμιλο του ΠΑΟΚ (3ος) η Καμπάλα δεν έκανε το… δώρο στην ελληνική ομάδα, καθώς «λύγισε» στο 84΄ εναντίον της Κράσνονταρ η οποία επικράτησε 2-1 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.
Σε άλλους αγώνες της βραδιάς, η Φιορεντίνα δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι στη Μπελενένσες της οποία επικράτησε με 4-0, ενώ η Λάτσιο αν και βρέθηκε να χάνει από τη Σεντ Ετιέν γύρισε το παιχνίδι και τελικά επικράτησε με 3-2.
Στον μεγάλο αγώνα της βραδιάς η Μονακό ήρθε 1-1 με την Τότεναμ, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και ο αγώνας της Μπεσίκτας με τη Σπόρτινγκ.
Στον αντίποδα, θύματα έκπληξης έπεσαν Αντερλεχτ και Άουγκσμπουργκ, οι οποίες ηττήθηκαν από Καραμπάκ και Παρτιζάν.
Νέα τραγική εμφάνιση για τη Λίβερπουλ, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σιόν αυτή τη φορά μέσα στην έδρα της, το «Anfield» που κάθε άλλο παρά φόβητρο αποτελεί, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική του Europa League. Έτσι, οι «Κόκκινοι» μένουν χωρίς νίκη στον 2ο όμιλο και η πίεση γύρω από τον Μπρένταν Ρότζερς εντείνεται ακόμα περισσότερο, αφού οι εμφανίσεις της ομάδας στην Αγγλία και την Ευρώπη εξακολουθούν να είναι κάκιστε και η διοίκηση δείχνει ανήμπορη να πάρει οποιαδήποτε απόφαση.
Από την «κόλαση» επέστρεψε η Φενέρμπαχτσε η οποία αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε την ισοπαλία, με τη θέση του Βίτορ Περέιρα να «τρίζει».