Ακυρώθηκε η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου στο Φεστιβάλ Αθηνών
Μια ακόμη ακύρωση στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, το Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων. Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Μια ακόμη ακύρωση στο πρόγραμμά του ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, το Φεστιβάλ Αθηνών, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
Δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Για τη διαδικασία επιστροφής εισιτηρίων, ανακοίνωση του Φεστιβάλ διευκρινίζει τα εξής:
Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων από τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-17.00 και Σάββατο 9.00-15.00) μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας.
Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.