Την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση ετοιμάζει η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του κλειστού στίβου στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη. Η 25χρονη παρά το γεγονός ότι ακόμη βρίσκεται στην περίοδο της προετοιμασίας της θα ξεκινήσει τους αγώνες της το Σάββατο (18/4) στην Καλιφόρνια στα SAC Relays. Η Στεφανίδη προέρχεται από εξαιρετική χειμερινή περίοδο, στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να φτάσει στα 4.77μ και φυσικά να πανηγυρίσει την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στη διοργάνωση της Πράγας.
Την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση ετοιμάζει η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του κλειστού στίβου στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.
Η 25χρονη παρά το γεγονός ότι ακόμη βρίσκεται στην περίοδο της προετοιμασίας της θα ξεκινήσει τους αγώνες της το Σάββατο (18/4) στην Καλιφόρνια στα SAC Relays.
Η Στεφανίδη προέρχεται από εξαιρετική χειμερινή περίοδο, στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να φτάσει στα 4.77μ και φυσικά να πανηγυρίσει την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στη διοργάνωση της Πράγας.
Η αθλήτρια που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και γυμνάζεται με τον ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ Νίκ Χάισονγκ, έχει προγραμματίσει να κάνει άλλους δύο αγώνες την ερχόμενη εβδομάδα. Στην ουσία η έμπειρη άλτρια θα έχει την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα δυνατά προπονητικά τεστ, πριν ξεκινήσει το κυρίως μενού της σεζόν.
Αυτό θα γίνει στις 17 Μαΐου στη Σαγκάη, στον δεύτερο αγώνα της σειράς Ντάιαμοντ Λιγκ. Η Στεφανίδη αναμένεται και φέτος να είναι από τις βασικές πρωταγωνίστριες στο αγώνισμα και φυσικά μία από εκείνες που θα διεκδικήσουν τη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου (22-30/8), αλλά και στους αγώνες των «διαμαντιών», εκεί όπου πέρυσι κατέλαβε την δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Χουάντσο και συγκεκριμένα για την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.