Μια ευχάριστη είδηση περίμενε τη διοίκηση και τους φίλους του Ηρακλή το απόγευμα της Παρασκευής, αφού η FIFA γνωστοποίησε στη διοίκηση του «γηραιού» ότι του επιστρέφει τους τρεις βαθμούς όπου του είχαν αφαιρεθεί για την οφειλή στον Ντάνι Λόπεθ. Με την ανακοίνωση της απόφασης αυτής, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναρτήθηκε και η δήλωση του προέδρου της ομάδας και μεγαλομέτοχου Σπύρου Παπαθανασάκη, ο οποίος ευχαρίστησε όλες τις πλευρές.
Μια ευχάριστη είδηση περίμενε τη διοίκηση και τους φίλους του Ηρακλή το απόγευμα της Παρασκευής, αφού η FIFA γνωστοποίησε στη διοίκηση του «γηραιού» ότι του επιστρέφει τους τρεις βαθμούς όπου του είχαν αφαιρεθεί για την οφειλή στον Ντάνι Λόπεθ.
Με την ανακοίνωση της απόφασης αυτής, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναρτήθηκε και η δήλωση του προέδρου της ομάδας και μεγαλομέτοχου Σπύρου Παπαθανασάκη, ο οποίος ευχαρίστησε όλες τις πλευρές.
Αναλυτικά:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη FIFA για την απόφασή της σήμερα να επαναφέρει τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή, επιδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό δικαιοσύνη και αναγνώριση στις προσπάθειες και τις ενέργειες της ομάδας μας.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Football League και την ΕΠΟ γιατί τήρησαν άψογη και δίκαιη στάση στη διαδικασία.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στον Μηνά Λυσάνδρου, το νομικό μας σύμβουλο, του οποίου ο επαγγελματισμός και η εμπειρία ήταν το «κλειδί» για αυτό το θετικό αποτέλεσμα.
Αλλά το πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, τους προπονητές και την ομάδα για την συνεχόμενη προσπάθεια και το πάθος καθώς επίσης και γιατί παρέμειναν αφοσιωμένοι και απερίσπαστοι στο στόχο μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα κάθε φορά που μπαίνει η ομάδα μας στο γήπεδο.
…Τέλος θέλω να πω στους οπαδούς μας, οι οποίοι προχωράνε μαζί μας βήμα- βήμα, μέρα με τη μέρα στο ταξίδι μας, σας ευχαριστώ!»
Έτσι πλέον ο Ηρακλής παραμένει στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της Football League με 39 βαθμούς και αυξάνει τη διαφορά του από τη 2η Λαμία στους 8.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.