Δέκα ημέρες στον Σα Πίντο και πρόστιμα σε επτά ΠΑΕ
Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έξι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της, για όσα έγιναν στην 11η και 17η αγωνιστική. Παράλληλα, επιβλήθηκε ποινή δέκα ημερών και πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ στο προπονητή του Ατρομήτου Σα Πίντο, καθώς και πρόστιμο δυο χιλιάδων ευρώ στην ομάδα του Περιστερίου.
Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έξι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, για τη συμπεριφορά των οπαδών της, για όσα έγιναν στην 11η και 17η αγωνιστική. Παράλληλα, επιβλήθηκε ποινή δέκα ημερών και πρόστιμο πέντε χιλιάδων ευρώ στο προπονητή του Ατρομήτου Σα Πίντο, καθώς και πρόστιμο δυο χιλιάδων ευρώ στην ομάδα του Περιστερίου.
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης και 11ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
17η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ. Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. 11η Αγωνιστική Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ. Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto:επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. RICARDO MANUEL DA SILVA SA PINTO ποινή α) απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Δ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ι.Φασομυτάκη (υπέυθυνο ασφαλείας):Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ι.Φασομυτάκη:επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ α) χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ και β) ποινή επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον Ι. ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ την ποινή της επίπληξης. Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. ΣΤ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.
* Αναβλήθηκε η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (11η Αγωνιστική).
*Η ένσταση της ΠΑΕ ΑΟΚ κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ εκδικάστηκε και δόθηκε προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την 19-1-2015».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας