Με το δεξί θέλουν ξεκινήσουν το 2015 οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, έχοντας όμως δύσκολη αποστολή στη «Μαρτίν Καρπένα» απέναντι στη Μάλαγα για την πρεμιέρα του Top 16 (22:00, Novasports 2). Οι Ισπανοί είναι πρωτοπόροι στην ACB και με διαφορά δύο νικών από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.
Με το δεξί θέλουν ξεκινήσουν το 2015 οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, έχοντας όμως δύσκολη αποστολή στη «Μαρτίν Καρπένα» απέναντι στη Μάλαγα για την πρεμιέρα του Top 16 (22:00, Novasports 2).
Οι Ισπανοί είναι πρωτοπόροι στην ACB και με διαφορά δύο νικών από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, έχοντας μάλιστα νικήσει την περασμένη Τρίτη τη «βασίλισσα», ενώ έχουν χάσει στη έδρα τους μόνο από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διθαθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και Ιωάννη Παπαπέτρου.
Αντίθερα ο Γιώργος Πρίντεζης, που θα κάνει ντεμπούτο στη φετινή Ευρωλίγκα απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ρουστού Νουράν (Τουρκία) και Σεργκέι Ζάστσουκ (Ουκρανία).