Ο Μοχάμεντ Άλι σχεδόν δεν μπορεί να μιλήσει, λέει ο αδελφός του
Ο θρύλος του μποξ, Μοχάμεντ Άλι, δεν κατάφερε να παραστεί στην πρεμιέρα ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Σύμφωνα με τον αδελφό του, η νόσος Πάρκινσον από την οποία πάσχει έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε ο Μοχάμεντ Άλι δεν μπορεί σχεδόν να μιλήσει ή να βγει από το σπίτι του στην Αριζόνα.
Ο θρύλος του μποξ, Μοχάμεντ Άλι, δεν κατάφερε να παραστεί στην πρεμιέρα ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.
Σύμφωνα με τον αδελφό του, η νόσος Πάρκινσον από την οποία πάσχει έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε ο Μοχάμεντ Άλι δεν μπορεί σχεδόν να μιλήσει ή να βγει από το σπίτι του στην Αριζόνα.
Ο Ράχμαν Άλι, νεότερος αδελφός του 72χρονου πρώην πρωταθλητή της πυγμαχίας, δήλωσε ότι ο Μοχάμεντ Άλι ήταν πολύ άρρωστος για να πάει στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ I Am Ali.
«Δεν κατάφερα να μιλήσω στον αδελφό μου για αυτό επειδή είναι άρρωστος. Δεν μιλά τόσο καλά. Αλλά είναι υπερήφανος που είμαστε εδώ για εκείνον. Έχει δώσει στην ταινία αυτή την ευχή του» είπε στην εφημερίδα Sunday People ο Ραχμάν Άλι.
Τον Φεβρουάριο του 2013 ο Ραχμάν είχε πει ότι ο αδελφός του μπορεί να πέθαινε «σε μερικές ημέρες», πληροφορία που έσπευσαν να διαψεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας του Μ.Άλι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.