Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αυξήσεις 20% στα νέα στελέχη δίνουν JPMorgan, Bank of America και Goldman Sachs

Αυξήσεις 20% στα νέα στελέχη δίνουν JPMorgan, Bank of America και Goldman Sachs

Αυξήσεις στις αμοιβές έως και 20%, αλλά και περιορισμό των ωρών εργασίας θα παρέχουν σε νέους τραπεζίτες (junior bankers) οι αμερικανικές τράπεζες JPMorgan Chase, Bank of America και Goldman Sachs.

Αυξήσεις στις αμοιβές έως και 20% , αλλά και περιορισμό των ωρών εργασίας θα παρέχουν σε νέους τραπεζίτες (junior bankers) οι αμερικανικές τράπεζες JPMorgan Chase, Bank of America και Goldman Sachs.

Οι διοικήσεις των επενδυτικών τραπεζών σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν νέα ταλέντα, αλλά κυρίως να κρατήσουν στους κόλπους τους νέους σε ηλικία εργαζόμενους που έχουν ξεχωρίσει, εξετάζουν να χορηγήσουν από το 2015 αυξήσεις έως και 20% σε αυτή την κατηγορία του προσωπικού τους.

Σύμφωνα με το CNBC ενδεικτικά μια τέτοια αύξηση σημαίνει ότι το πρώτο έτος εργασίας τους οι αναλυτές των εν λόγων τραπεζών θα κερδίζουν περίπου 85.000 δολάρια (προ μπόνους), από 71.000 δολάρια σήμερα.

Κατά πληροφορίες αντίστοιχες αυξήσεις εξετάζει και η Citigroup σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους τραπεζίτες με δεξιότητες ή να αποφύγει την μετακίνηση στελεχών της προς τις ανταγωνίστριες τράπεζες που θα παρέχουν καλύτερους μισθούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο