Νέα βέλη του ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ για παράνομη σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων
Όχι που θα έμενε αναπάντητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανακοίνωση της ΕΠΟ στην... ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόφαση να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ κάνει λόγο για... στέρηση ευφυΐας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ τονίζει ότι δεν είναι ο Δικέφαλος που προβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά η Επιτροπή που προσβάλλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης. Παράλληλα, καλεί την ΕΠΟ να κάνει... κάθαρση στις Επιτροπές της, καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι παρανόμως βρίσκεται στην Επιτροπή ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Όχι που θα έμενε αναπάντητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανακοίνωση της ΕΠΟ στην… ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόφαση να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ κάνει λόγο για… στέρηση ευφυΐας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ τονίζει ότι δεν είναι ο Δικέφαλος που προβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά η Επιτροπή που προσβάλλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης. Παράλληλα, καλεί την ΕΠΟ να κάνει… κάθαρση στις Επιτροπές της, καθώς αφήνει να εννοειθείθ ότι παρανόμως βρίσκεται στην Επιτροπή ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
«Η αντίληψη της πραγματικότητας απαιτεί ευφυΐα. Την οποία προφανώς στερείται η διοίκηση της ΕΠΟ. Ο… εγκέφαλος που συνέταξε την ανακοίνωση απάντησης στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διακρίνει την ειρωνεία που κρύβεται πίσω από τον χαρακτηρισμό «ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα». Η αμήχανη στιγμή που απαντάς σε κάτι άλλο από αυτό που σου λένε.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πρόθεση να προσβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θεωρούμε ότι προσβάλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης.
Όσον αφορά την υπόδειξη της ΕΠΟ για τη δήθεν προσβολή στον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, καλούμε την Ομοσπονδία να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το νόμιμο ή μη της συμμετοχής του στην Επιτροπή Εφέσεων.
Αν πραγματικά η ΕΠΟ επιθυμεί ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει παρά να αποδεχτεί την πρόταση που της κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συγκρότηση των Πειθαρχικών Επιτροπών από τακτικούς δικαστές σύμφωνα με το νόμο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
- Ο Μπαζ Λούρμαν «ανασταίνει» τον Έλβις: Στο φως χαμένο υλικό από τη θρυλική εποχή του Λας Βέγκας
- Ωρα αποφάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στη Νίκαια – «Απαντήσεις θέλουμε, όχι γενικόλογες συζητήσεις»
- Αυστραλία: Το «πείραμα» της απαγόρευσης των social media κυλάει ομαλά, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442