Νέα βέλη του ΠΑΟΚ προς την ΕΠΟ για παράνομη σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων
Όχι που θα έμενε αναπάντητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανακοίνωση της ΕΠΟ στην... ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόφαση να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ κάνει λόγο για... στέρηση ευφυΐας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ τονίζει ότι δεν είναι ο Δικέφαλος που προβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά η Επιτροπή που προσβάλλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης. Παράλληλα, καλεί την ΕΠΟ να κάνει... κάθαρση στις Επιτροπές της, καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι παρανόμως βρίσκεται στην Επιτροπή ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
Όχι που θα έμενε αναπάντητη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανακοίνωση της ΕΠΟ στην… ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόφαση να αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ για όσα έγιναν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ κάνει λόγο για… στέρηση ευφυΐας στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ενώ τονίζει ότι δεν είναι ο Δικέφαλος που προβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά η Επιτροπή που προσβάλλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης. Παράλληλα, καλεί την ΕΠΟ να κάνει… κάθαρση στις Επιτροπές της, καθώς αφήνει να εννοειθείθ ότι παρανόμως βρίσκεται στην Επιτροπή ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.
«Η αντίληψη της πραγματικότητας απαιτεί ευφυΐα. Την οποία προφανώς στερείται η διοίκηση της ΕΠΟ. Ο… εγκέφαλος που συνέταξε την ανακοίνωση απάντησης στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διακρίνει την ειρωνεία που κρύβεται πίσω από τον χαρακτηρισμό «ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα». Η αμήχανη στιγμή που απαντάς σε κάτι άλλο από αυτό που σου λένε.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει πρόθεση να προσβάλλει τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων. Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων θεωρούμε ότι προσβάλει τις αρχές της αθλητικής δικαιοσύνης.
Όσον αφορά την υπόδειξη της ΕΠΟ για τη δήθεν προσβολή στον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, καλούμε την Ομοσπονδία να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το νόμιμο ή μη της συμμετοχής του στην Επιτροπή Εφέσεων.
Αν πραγματικά η ΕΠΟ επιθυμεί ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει παρά να αποδεχτεί την πρόταση που της κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συγκρότηση των Πειθαρχικών Επιτροπών από τακτικούς δικαστές σύμφωνα με το νόμο».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας