Ισόπαλο το Άρσεναλ – Μαν.Σίτι, ήττα σοκ για την Τσέλσι
Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Αρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Εμιρεϊτς». Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία με νίκη να πιάσουν στην κορυφή την Τσέλσι, έχοντας και δύο ματς λιγότερα, ενώ οι «κανονιέρηδες» λογικά τίθενται οριστικά νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου. Το αεροπλάνο που πέταξε πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» φαίνεται πως αφύπνισε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησαν 4-1 της Άστον Βίλα.
«Μαχαιριά» για την Τσέλσι, που ηττήθηκε 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας.
πέταξε πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» φαίνεται πως αφύπνισε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησαν 4-1 της Άστον Βίλα.
«Μαχαιριά» για την Τσέλσι, που ηττήθηκε 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας.
&source=in.gr">
Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Αρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι, στο «Εμιρεϊτς».
Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν την ευκαιρία με νίκη να πιάσουν στην κορυφή την Τσέλσι, έχοντας και δύο ματς λιγότερα, προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Σίλβα, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Φλαμινί στο 53΄ και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας, που τους αφήνει στην τρίτη θέση.
Οι «κανονιέρηδες» μετά από αυτό το αποτέλεσμα λογικά τίθενται οριστικά νοκ-άουτ από τη διεκδίκση του τίτλου.
Το αεροπλάνο που πέταξε πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» στην αρχή του αγώνα με την Αστον Βίλα, σε συνδυασμό με το γκολ του Γουέστγουντ μόλις στο 13′, φαίνεται πως αφύπνισαν τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αρκετά καλή εμφάνιση, επικράτησαν 4-1 σε ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Premier League.
«Ο λάθος άνθρωπος. Μόγες έξω» ήταν το μήνυμα της… εναέριας επιγραφής, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει οπαδοί της Γιουνάιτεντ μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Ομως, ο Μάτα και ο Ρούνι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και οδήγησαν τους «κόκκινους διαβόλους» στη νίκη.
«Μαχαιριά» για την Τσέλσι, που ηττήθηκε 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ». Μια απώλεια που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη μάχη του τίτλου. Την Κυριακή η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της Premier League (από το 1992), για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τόσο προχωρημένη φάση του πρωταθλήματος! Βέβαια, το πλεονέκτημα εξακολουθεί να έχει η Μάντσεστερ Σίτι, τουλάχιστον μέχρι το βραδινό αγώνα της με την Αρσεναλ.
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε, επίσης, η Σουόνσι (3-0 τη Νόριτς) στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ η Σαουθάμπτον συνέτριψε 4-0 τη Νιούκαστλ με σκόρερ τους τρεις Αγγλους διεθνείς της και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Τέλος, απίστευτο ματς έγινε στο «Χόθορνς», όπου η Γουέστ Μπρομ προηγήθηκε στο 94΄ της Κάρντιφ, η οποία ισοφάρισε στο 95΄!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 32ης αγωνιστικής:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας