Καλογερόπουλος και Μήτσιος «σφυρίζουν» τους «αιώνιους»
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ το πρωί της Παρασκεύης οι διαιτητές και οι βοηθοί για τα παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το ματς του «Απ. Νικολαΐδης» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ενώ ο Χρήστος Μήτσιος θα σφυρίξει στο Εργοτέλης - Ολυμπιακός. Σε ό,τι αφορά το κρίσιμο παιχνίδι για την υπόθεση παραμονής, Λεβαδειακός - Βέροια, η Κεντρική Επιτροπή όρισε τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο του συνδέσμου Τρικάλων.
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ το πρωί της Παρασκεύης οι διαιτητές και οι βοηθοί για τα παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Το ματς του «Απ. Νικολαΐδης» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Απόλλωνα θα διευθύνει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ενώ ο Χρήστος Μήτσιος θα σφυρίξει στο Εργοτέλης – Ολυμπιακός.
Σε ό,τι αφορά το κρίσιμο παιχνίδι για την υπόθεση παραμονής, Λεβαδειακός – Βέροια, η Κεντρική Επιτροπή όρισε τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο του συνδέσμου Τρικάλων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.