Ένας οίκος, μία ιστορία. Το ασπρόμαυρο που λατρέψαμε, το κλασσικό καπιτονέ και η κομψότητα που χαρακτηρίζει τον οίκο Chanel εδώ και χρόνια εκσυγχρονίζεται διατηρώντας το ύφος του παράλληλα με τις ενδυματολογικές ανάγκες της εποχής.
Ο γαλλικός οίκος παραμένοντας πιστός στο διαχρονικό του χαρακτήρα παρουσιάζει τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-15, σε ένα αναπάντεχα καθημερινό καταναλωτικό σκηνικό με ποπ διάθεση.
Η εισβολή των sneakers στην Haute Couture συλλογή περνάει ανέπαφη και στη ready-to-wear κολεξιόν με την υπογραφή του σχεδιαστή του οίκου Karl Langerfeld, όπου ντεπιές και εντυπωσιακά φορέματα συνδυάζονται άψογα με τα πολυτελή αθλητικά με μεταλιζέ λεπτομέρειες και έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.
Τα μοντέλα με φυσικό μακιγιάζ αλλά και μικρές χρωματιστές πινελιές στις βλεφαρίδες, με πρώτη φυσικά στην πασαρέλα τη μούσα του οίκου Cara Delevigne, παρουσίασαν τη συλλογή περπατώντας ανάμεσα στους διαδρόμους ενός super market.
Κλος φούστες, τουιντ υφάσματα και μεγάλα γυαλιά ηλίου θυμίζουν κάτι από δεκαετία του ’60, ενώ υπερμεγέθη παλτό μέχρι τον αστράγαλο έρχονται να ολοκληρώσουν τα outfits.
Ένα απρόσμενο αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα mix and match, χρωματικά αλλά και στυλιστικά, που κατάφερε να μας καθηλώσει.