Νέα απώλεια με Γκουαρίν για την Κολομβία εν όψει Ελλάδας
Νέο πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική Κολομβίας, που θα αποτελέσει τον πρώτο αντίπαλο της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το Σάββατο 14 Ιουνίου, στο Μπέλο Οριζόντε. Ο εκλέκτορας της νοτιαμερικανικής ομάδας Χοσέ Πέκερμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φρέντι Γκουαρίν, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της FIFA απεφάνθη ότι ο μέσος της Ίντερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Νέο πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική Κολομβίας, που θα αποτελέσει τον πρώτο αντίπαλο της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας το Σάββατο 14 Ιουνίου, στο Μπέλο Οριζόντε.
Ο εκλέκτορας της νοτιαμερικανικής ομάδας Χοσέ Πέκερμαν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φρέντι Γκουαρίν, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της FIFA απεφάνθη ότι ο μέσος της Ίντερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Γκουαρίν είχε αποβληθεί στον τελευταίο αγώνα των Κολομβιανών για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, εναντίον της Παραγουάης.
Η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας αποφάσισε ότι ο παίκτης οφείλει να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής σε επίσημο αγώνα και όχι σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας πριν τη διοργάνωση.
Η απουσία του Γκουαρίν επιτείνει τα προβλήματα της Εθνικής Κολομβίας, που είχε δεχθεί το πρώτο πλήγμα με τον τραυματισμό του Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τη μάχη με το χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Το δίλημμα που θέτει ο Τραμπ με το Συμβούλιο Ειρήνης σε ένα τοξικό γεωπολιτικό περιβάλλον
- Μινεσότα: Η ICE συνέλαβε 5χρονο αγοράκι που επέστρεφε από το νηπιαγωγείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442