Η Μπάγερν πέρασε με… 4×4 από το Ανόβερο, «κόλλησαν» Άϊντραχτ και Βέρντερ
Με νίκη συνέχισε η Μπάγερν Μονάχου τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας συνέτριψαν 4-0 εκτός έδρας το Ανόβερο, στην αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 22ης αγωνιστικής, και, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Λεβερκούζεν, αύξησαν τους 19 βαθμούς το προβάδισμά τους έναντι της δεύτερης Μπάγερ. Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Βέρντερ Βρέμης.
Με νίκη συνέχισε η Μπάγερν Μονάχου τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας συνέτριψαν 4-0 εκτός έδρας το Ανόβερο, στην αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 22ης αγωνιστικής, και, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Λεβερκούζεν, αύξησαν τους 19 βαθμούς το προβάδισμά τους έναντι της δεύτερης Μπάγερ.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Βέρντερ Βρέμης. Το αποτέλεσμα ουσιαστικά δεν βολεύει καμία ομάδα, καθώς και οι δύο έφτασαν στους 22 βαθμούς και βρίσκονται μόλις τρεις, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 22η αγωνιστική της Bundesliga έχουν ως εξής:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.