
Επέστρεψε ο Λιάπης στην Αθήνα, «ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης»
«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής, ήταν ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» δήλωσε ο Μιχαλής Λιάπης, κατά την άφιξή του στο Ελ.Βενιζέλος, δίνοντας τέλος στο σήριαλ για το πού βρίσκεται. «Τα έχω πληρώσει όλα» τόνισε ακόμη ο πρώην υπουργός, που πιθανότητα θα παραστεί τη Δευτέρα στο Δικαστήριο.
«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής, ήταν ένα ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης. Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» δήλωσε ο Μιχαλής Λιάπης, κατά την άφιξή του στο Ελ.Βενιζέλος, δίνοντας τέλος στο σήριαλ για το πού βρίσκεται και για το εάν διέκοψε τις διακοπές του στη Μαλαισία.
«Τα έχω πληρώσει όλα, έχω πληρώσει και τα τέλη, καλύπτω και τα τεκμήρια μου, όλα» τόνισε ακόμη ο πρώην υπουργός, που πιθανότητα θα παραστεί τη Δευτέρα στο Δικαστήριο.
Ωστόσο, πιο προκλητική ήταν η δήλωση του Μ.Λιάπη λίγο πριν αναχωρήσει με αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο, λέγοντας στους δημοσιογράφους που επέμεναν με ερωτήσεις, ότι «πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν με αφήσατε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442