Κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Έισι Λο και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον συμπεριλάβει κανονικά στην 12άδα των Ερυθρολεύκων εν όψει του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (20:00) στο ΣΕΦ. Την προπόνηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια.
Κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Έισι Λο και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τον συμπεριλάβει κανονικά στην 12άδα των Ερυθρολεύκων εν όψει του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (20:00) στο ΣΕΦ.
Πάντως, παραμένει άγνωστο αν ο Έλληνας τεχνικός αποφασίσει να ρίξει στη μάχη τον Αμερικανό, ο οποίος έμεινε πολλές ημέρες εκτός προπονήσεων λόγω της γαστρεντερίτιδας και είναι λογικό να μην έχει ακόμα δυνάμεις.
Την προπόνηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Αγγελόπουλος με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας