Αίσιο τέλος είχε η σύντομη περιπέτεια υγείας του Μίτσελ. Ο προπονητής
του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη
σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την
χολή του. Πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Μ.Τετάρτης για Σάμαρη και Ολαϊτάν, επιστρέφουν και οι δανεικοί.
Αίσιο τέλος είχε η σύντομη περιπέτεια υγείας του Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την χολή του.
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός, επισκέφθηκε για λίγο τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στην συνέχεια πήγε σπίτι του.
Εν τω μεταξύ, στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να πάρουν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Σάμαρης και ο Ολαϊτάν, αλλά και οι παίκτες που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους, δηλαδή οι Τατός, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος και Ποτουρίδης.
Μετά τα πλέι οφ θα ενσωματωθούν οι Ντε Βινσέντι και Σουμπίνιο που έχουν υποχρεώσεις με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Σε αυτούς θα προστεθούν Καταϊ και Γκρμπιτς που έχουν δοθεί δανικοί στο εξωτερικό αλλά και οι αυτοί της ομάδας Κ20 που έχουν συμβόλαιο.
To transfermarkt παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Premier League, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κονατέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπισουμά κι ακόμη 7.
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την πρωτιά στο τουρνουά Gen A Stars U16, καθώς με 30 πόντους του Χριστοδούλου κι άλλους 14 του Σπανούλη, επικράτησε της ΔΕΚΑ με 94-85 και πήρε το τρόπαιο.