Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Πέταξε» για το ματς της χρονιάς ο Παναθηναϊκός

«Πέταξε» για το ματς της χρονιάς ο Παναθηναϊκός

Για το πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς «πέταξε» ο Παναθηναϊκός. Με προορισμό της Βαρκελώνη η «πράσινη» αποστολή μαζί με τους 100 φιλάθλους του «τριφυλλιού» θα φτάσει στην Ισπανία, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί το 5ο ματς για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. «Η πίεση πλέον έχει περάσει την Μπαρτσελόνα που έχει το ματς στην έδρα της» δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης στο «Ελ.Βενιζέλος».

Για το πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς «πέταξε» ο Παναθηναϊκός. Με προορισμό της Βαρκελώνη η «πράσινη» αποστολή μαζί με τους 100 φιλάθλους του «τριφυλλιού» θα φτάσει στην Ισπανία, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί το 5ο ματς για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση και τόνισε πως αν πριν το ξεκίνημα της σειράς του έλεγαν πως ο Παναθηναϊκός θα έφτανε στους «8» και μάλιστα στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα, όλοι θα ήταν ικανοποιημένοι.

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η πίεση πλέον έχει περάσει την Μπαρτσελόνα που έχει το ματς στην έδρα της. Αν λέγαμε από την αρχή της σειράς πως θα είχαμε φτάσει στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα, θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.

Το συγκεκριμένο ματς είναι τελικός. Πρέπει όμως να καταλάβουμε όλοι πως χτίζουμε μία καινούργια ομάδα. Είμαστε σε μία περίοδο αναδόμησης. Προσπαθούμε με τα μέσα που έχουμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Όπως έχει αλλάξει η ζωή μας έτσι έχει αλλάξει και το μπάσκετ».

Από την πλευρά του Ρόκο Ούκιτς δήλωσε: «Στα πρώτα τρία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι, ωστόσο στο τελευταίο ενάμιση ματς μας εγκλώβισαν με την άμυνα ζώνης που έπαιξαν. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι το ξέρουμε αυτό.

Χρησιμοποιήσαμε αυτές τις επτά μέρες που είχαμε για να ξεκουράσουμε το κορμί και το μυαλό μας. έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της Πέμπτης.

Μετά την ήττα μέσα στο γήπεδο μας θέλουμε να παίξουμε καλά για να ανακτήσουμε ξανά την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Όλα είναι θέμα ρυθμού και θα πρέπει να τον κρατήσουμε σε χαμηλό τέμπο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Τέλος ο Γιόνας Ματσιούλης είπε: «Ξέρουμε πως πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι. Θα δούμε πως θα πάει ο ρυθμός και θα πράξουμε ανάλογα μέσα στο παρκέ. Αναζητήσαμε κάποιες λύσεις για τη ζώνη και τις βρήκαμε.

Από τη στιγμή που κυνηγήσαμε μία φορά τον αντίπαλο και τα καταφέραμε όλα είναι πιθανά, αρκεί να έχουμε την ίδια απόδοση με το πρώτο παιχνίδι. Είχαμε χρόνο για να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε τη ζώνη που θα παίξει η Μπαρτσελόνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο