Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε τον 23ο τίτλο της Ιστορίας της
Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της Bundesliga και η Μπάγερν πανηγυρίζει τον 23ο τίτλο στην ιστορία της και πρώτο μετά το 2010. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με το γκολ του Σβαϊνστάιγκερ και διατήρησε τη διαφορά των 20 βαθμών από τη 2η Ντόρτμουντ, η οποία είναι αδύνατο να καλυφθεί στα έξι εναπομείναντα ματς. Παράλληλα οι Βαυαροί συνεχίζουν το εντυπωσιακό σερί που έχουν στο δεύτερο γύρο πετυχαίνοντας το απόλυτο στα παιχνίδια που έχουν δώσει (11Χ11).
Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της Bundesliga και η Μπάγερν πανηγυρίζει τον 23ο τίτλο στην ιστορία της και πρώτο μετά το 2010.
Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με το γκολ του Σβαϊνστάιγκερ και διατήρησε τη διαφορά των 20 βαθμών από τη 2η Ντόρτμουντ, η οποία είναι αδύνατο να καλυφθεί στα έξι εναπομείναντα ματς.
Παράλληλα οι Βαυαροί συνεχίζουν το εντυπωσιακό σερί που έχουν στο δεύτερο γύρο πετυχαίνοντας το απόλυτο στα παιχνίδια που έχουν δώσει (11Χ11).
Παρά τις πολλές αλλαγές που είχε στη σύνθεσή της, λόγω του επικείμενου δεύτερου προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλαγα, η Ντόρτμουντ πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ (4-2).
Ο Θάνος Πέτσος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο με την φανέλα της ουραγού, Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά η ομάδα του δεν απέφυγε άλλη μία ήττα, αυτή την φορά από τη Γκλάντμπαχ με 1-0. Βασικός και αναντικατάστατος ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, παρέα με τον Αρναούτοβιτς, στην ήττα της Βέρντερ από τη Σάλκε (0-2).
«Ζωντανή» στο παιχνίδι της εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ έμεινε η Φράιμπουργκ, μετά τη νίκη της στο Αμβούργο με 1-0.
Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής
Χοφενχάιμ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 3-0 (11΄ Φιρμίνο, 75΄αυτ. Λάμπερτς, 90΄ Βόλαντ)
Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 4-2 (22΄,53΄ Σίμπερ, 64΄ Σούμποτιτς, +90΄ Λεβαντόφσκι – 43΄ Μπάιερ, 45΄ Βογκτ)
Γκλάντμπαχ-Γκρόιτερ Φιρτ 1-0 (74΄ Ντε Γιονγκ)
Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 1-1 (13΄ Σούρλε – 71΄ Κγιάερ)
Βέρντερ Βρέμης-Σάλκε 0-2 (51΄ Ντράξλερ, 69΄ Μαρικά)
Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου 0-1 (53΄ Σβαϊνστάιγκερ)
Αμβούργο-Φράιμπουργκ 0-1(69΄ Σμιντ)
Νυρεμβέργη-Μάιντς 7/4
Ανόβερο-Στουτγκάρδη 7/4
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 28 αγώνες)
Μπάγερν Μονάχου 75
Ντόρτμουντ 55
Λεβερκούζεν 49
Σάλκε 45
Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 42
Φράιμπουργκ 42
Γκλάντμπαχ 41
Μάιντς 39 -27αγ.
Αμβούργο 38
Ανόβερο 37 -27αγ.
Νυρεμβέργη 35 -27αγ.
Βόλφσμπουργκ 33
Στουτγκάρδη 32 -27αγ.
Βέρντερ Βρέμης 31
Φορτούνα Ντίσελντορφ 29
Άουγκσμπουργκ 24
Χοφενχάιμ 23
Γκρόιτερ Φιρτ 15
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
- Δύο λέξεις που πρέπει να αποφύγετε στη λίστα με τους στόχους σας για το 2026
- «Κίτρινος πυρετός» στο ηλεκτρονικό εμπόριο – Τα στατιστικά της «απόβασης» στο… «ελληνικό καλάθι»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Κρήτη: Μεθυσμένος άνδρας έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε – Τη σορό του εντόπισαν πολίτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442