Επίπληξη της ΕΠΟ σε Ατρόμητο και ανάκληση της ανακοίνωσης για Μάνταλο
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει με επίπληξη τον Ατρόμητο για την ανακοίνωση που εξέδωσε σε βάρος του διαιτητή Μάνταλου και ζητάει την ανάκληση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου. Στις 12 Μαρτίου, μια ημέρα μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Ατρόμητος είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καταφερόταν εναντίον του Σταύρου Μάνταλου χαρακτηρίζοντάς τον ως «ακατάλληλο», ενώ ζητούσε ισονομία στο πρωτάθλημα και τη διαιτησία. Οι κρίσεις των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου κρίθηκαν δυσμενείς και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε την ποινή της επίπληξης ενώ ζήτησε να ανακληθεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει με επίπληξη τον Ατρόμητο για την ανακοίνωση που εξέδωσε σε βάρος του διαιτητή Μάνταλου και ζητάει την ανάκληση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ του Περιστερίου.
Στις 12 Μαρτίου, μια ημέρα μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Ατρόμητος είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καταφερόταν εναντίον του Σταύρου Μάνταλου χαρακτηρίζοντάς τον ως «ακατάλληλο», ενώ ζητούσε ισονομία στο πρωτάθλημα και τη διαιτησία.
Οι κρίσεις των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου κρίθηκαν δυσμενείς και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε την ποινή της επίπληξης ενώ ζήτησε να ανακληθεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.
Η απόφαση της ΠΕ της ΕΠΟ αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για το πειθαρχικό παράπτωμα της δυσφήμησης θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου με δυσμενείς κρίσεις κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσας και την τιμωρεί με επίπληξη και με την υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων και δημοσίευση αυτής (της ανάκλησης) στις ίδιες εφημερίδες εντός είκοσι (20 ) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας απόφασης.
Στην ανάκληση αυτή θα διευκρινίζεται ότι η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ανακαλεί το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της 12.03.2013 που στρέφεται κατά της ΚΕΔ και του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου με τον προσβλητικό χαρακτηρισμό αυτού ως ‘ακατάλληλου’».
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.